Història

Alfred Zardoya, Edgar Hernández i Dani Iglesias

El F.C Sporting Gavà es va fundar el 5 de maig de 2013, és una iniciativa de tres amics Dani Iglesias Gracia, Edgar Hernández Marce i Alfred Zardoya que volien crear un model d’escola de futbol diferent a la ciutat. Enamorats d’aquest esport van pensar un model formatiu basat en els valors primaris i originaris de l’esport, creient que en molts aspectes el futbol els anava perdent mica en mica feia ja masses generacions. Part fonamental d’aquest projecte són els tres pares dels fundadors, el Pedro Iglesias el Ventura Hernández i l’Alfred Zardoya.

Els primers mesos, com tots els inicis, van ser durs i difícils, reunions amb famílies a sales habilitades de La Bòbila, entregant roba al carrer, sense saber els horaris que tindríem, ni tan sols el camp on jugaríem, però la confiança que des de el primer moment van mostrar les famílies va ser el motor de tot.

Les primeres temporades es va alternar el camp de beisbol amb l’ús d’algun camp de futbol, mica en mica els equips del Sporting han entrat en les instal·lacions de Can Tintorer i en menor mesura a les de Can Torelló. Els nens més grans que es van deixar entrar a la primera temporada van ser nascuts l’any 2003, aquest és l’any que ha anat creant totes les categories del club. A l’actualitat aquest jugadors 2003 són ja els nostres juvenils de primer any. El FC Sporting Gavà ja té equips masculins de totes les edats, una amateur masculí i femení, equips benjamí i Infantil femení i un equip amb discapacitats (ADISGA-FC Sporting Gavà).

FC Sporting Gavà