Renovacions per la temporada 2022-2023

S’acosta el final de temporada i ens dirigim a vosaltres amb la finalitat d’informar-vos sobre diferents temes:  CARTA INFORMATIVA (CLICA AQUÍ – pdf)

1. Renovacions per la temporada 2022/2023

Les renovacions dels jugadors/es es faran per mitjà de la web del Club. Quan accediu, veureu un formulari – RENOVACIONS – F.C. SPORTING GAVÀ -TEMP. 22/23– en la que podreu comunicar si el jugador continuarà o no al Club a la propera temporada. Cal indicar un correu electrònic, ja que rebreu la confirmació de la renovació per aquest canal.

Les famílies que tinguin problemes de connexió o algun tipus de dificultat per seguir el procediment establert que contactin amb qualsevol dels tres responsables del Club (Alfred , Dani o Edgar). 

La data límit per comunicar la continuïtat serà el divendres 13 de maig.

2. Torneig del Club i Cloenda 

Aprofitem per informar-vos que aquesta temporada es torna a celebrar el Torneig del Club i ho farem en el cap de setmana del 11 -12 de juny. Per una altra banda la festa de Cloenda de la temporada 2021-2022 serà el divendres 17 de juny. Durant les properes setmanes rebreu més informació sobre aquests 2 esdeveniments. 

3. Equipacions de partit i xandall del Club

Durant les 3 temporades següents l’equipació dels partits serà nova i haureu d’anar a buscar-la a Intersport (Barnasud) a la primera quinzena de juny. Com a novetat, a la pròxima temporada els nostres jugadors/es lluiran el nom juntament amb el dorsal a la samarreta. Únicament es podran utilitzar els noms i cognoms dels jugadors/es o combinant amb inicials, evitant sobrenoms. 

El xandall de passeig també serà un nou model i el Club deixarà que la temporada vinent encara es pugui utilitzar el xandall d’aquesta temporada 

4. Finalització dels entrenaments d’aquesta temporada i horaris temporada 2022-2023

Els entrenaments d’aquesta temporada finalitzaran el dimecres 22 de juny i els horaris i dies d’entrenament de la temporada vinent els informarem el dimecres 1 de juny. 

5. Quotes de la temporada 2022/2023 

Aprofitem per informar-vos que els preus de la propera temporada no es modifiquen. Les quotes seran de 45 euros mensuals, des del setembre fins al juny ( 10 mesos) i la matrícula de 60€ que es paguen 30€ al juny i 30€ al setembre. 

Per acabar, ens agradaria comunicar-vos que desitgem seguir comptant amb la vostra confiança i aprofitem per adreçar-vos salutacions ben cordials. 

El Club. 

Gavà, 25 d’abril de 2022